Algemene informatie

Bedankt voor je bezoek op onze website. Wij zijn met enthousiasme bezig om basketball te spelen in Zaltbommel. Op dit moment telt onze club ongeveer 70 leden en spelen we met 6 teams in de competitie. Daarnaast hebben we nog 1 recreatief senioren team.

BBC Ardito is een gezellige vereniging in Zaltbommel waarbij naast basketball ook andere leuke activiteiten worden georganiseerd. We organiseren een jeugddag/avond, hebben een intern afsluitend toernooi, een BBQ voor leden ouders en sponsoren, mogelijk bezoek aan wedstrijden van SPM Shoeters etc.etc. Door al onze teams te bemannen met ervaren trainers en coaches proberen we het niveau van BBC Ardito hoog te houden en zorgen we ervoor dat de ontwikkeling van jeugdspelers niet stil staat. Elk team traint minimaal 1 keer per week.

Proeftrainingen
De mogelijkheid bestaat om aan 3 proeftrainingen deel te nemen voordat je lid wordt van de vereniging. Na deze 3 trainingen kan je beslissen of je lid wil worden. Je kunt je hiervoor aanmelden door een e-mail te sturen aan ardito@basketball.nl. Vermeldt hierbij wel altijd de naam, geboortedatum, telefoonnummer, e-mail adres en de eventuele basketbalervaring. Informatie over teamindeling, leeftijdscategorie, trainingstijden en locatie vindt je hierna op de website en kan eventueel opgevraagd worden via secretaris.ardito@gmail.com

Trainend, spelend of recreant lid
Er zijn 3 soorten lidmaatschap mogelijk bij BBC Ardito
– Trainend lid: neemt alleen deel aan de trainingen.
– Spelend lid: neemt deel aan de trainingen en neemt deel aan de wedstrijden in de competitie.
– Recreant lid: neemt deel aan de trainingen en eventuele recreantencompetitie.


Kleding/Tenue

De clubkleuren zijn blauw shirt en blauwe broek. Deze worden door de vereniging (lees sponsors) in bruikleen gegeven. Het reservetenue is wit shirt en witte broek.


Aan- en afmelden

Download hier het inschrijfformulier als je lid wilt worden en lever dit in bij je trainer/coach, samen met een recente pasfoto als je competitie wilt spelen en eventuele schuldvrijverklaring van je vorige vereniging.

Afmelden

Als je wilt stoppen en je lidmaatschap wilt beëindigen geef dit dan schriftelijk door aan het secretariaat voor 30 juni van het lopende seizoen.

 


Sporthal de Ring