Beste leden,

Nadat de hopelijk snikhete zomer achter ons aan het verdwijnen is beginnen we bij Ardito weer met de eerste trainingen in de zaal. Op dinsdag  29 augustus zal voor iedereen de 1e training plaatshebben. Op welk tijdstip je traint kun je zien op de teampagina op de website.

De competitie gaat zaterdag 16 september weer van start. De wedstrijdindeling volgt z.s.m.

Wij verzoeken iedereen die komt trainen een tweetal (t-)shirts mee te nemen, een wit en een niet wit shirt (het hoeft geen basketballshirt te zijn). Dit maakt het voor de trainers makkelijker om bij de partijvormen op de training de teams uit elkaar te houden.

Zoals we het ook de afgelopen jaren hebben gedaan zijn er geen trainingen in de schoolvakanties (herfst-, kerst-, voorjaars-, en meivakantie).

De laatste training met de competitieteams vindt plaats tijdens de laatste training voor de meivakantie. Nadat de meivakantie voorbij is gaan we een onderlinge competitie spelen waarbij we alle teams door elkaar husselen.

Iedereen staat natuurlijk te trappelen om weer in de zaal te mogen spelen en zich voor te bereiden op de competitie. We gaan dit seizoen met een zestal teams deelnemen aan de competitie, te weten gemengd U12 1 en 2, U 14, U 16, U 20 en dames senioren 1. We wensen iedereen veel plezier en succes toe bij de eerste schreden op het veld.

Namens de TC

Henri Timmermans

 

Comments are closed.