• De thuiswedstrijd tegen High Five u12 3 leverde de eerste overwinning in het seizoen 2019/2020 op. De gasten uit Tilburg hadden een vliegende start en namen een 0-8 voorsprong. Vervolgens scoorde Floor een drietje. Ook Anne scoorde nog, eind q1 was de stand 5-10. In q2 waren de rollen omgedraaid: via scores van Sultan en Tjeerd kwamen onze jongste Rebels op 13-10, High Five met een eindsprint bracht de stand eind q2 op 13-15.
    Siem deed begin q3 ook van zich spreken, met enkele scores, waaronder een driepunter. Nynke kreeg twee vrije worpen en ijskoud schoot ze beide raak. Ook in q4 scores over en weer, ook Bjorn nam een score mee. De ruststand is 28-26 in het voordeel van Ardito Blue Rebels.

    Na rust gingen we verder, met nog meer inzet en fanatisme! Loek en Arsema hielden goed hun tegenstander in de gaten en Mik gebruikte z’n lengte onder het bord! Het bleef een gelijkopgaande wedstrijd: het ene moment staat Ardito voor, het andere de Brabanders. Vanaf q7 kan Ardito een voorsprong opbouwen, die uiteindelijk over de streep wordt getrokken, mede dankzij een score van Tim! De blijdschap na afloop was geweldig, gewonnen met 57-51.