• Het is een goede dag voor Ardito, alle teams hebben gewonnen vandaag, zelfs de allerkleinsten van de U12. Dus onze mannen moeten aan de bak om het feest compleet te maken.
    De tegenstander van vandaag is Bladel, helaas zijn zij niet compleet, maar het blijft een geduchte tegenstander.
    Carnaval heeft ook bij ons diverse slachtoffers opgeëist, Ralf, Ryan en Mark hebben nog steeds last van een hangover. Mark zit nog wel op de bank (met een emmertje in de buurt), mocht hij nog nodig zijn, dan komt hij wel in actie.
    Starting 5: Jurre, Mosha, Thijs, Martijn en Tom.
    Bank: Raoul, Wim, Sven, Benjamin en Tijn.
    1ste kwart: We starten sterker dan Bladel. Na 4 minuten wordt de eerste time-out gecalled door Bladel bij een 6-2 stand. Dit en de meegebrachte vuvuzela had geen invloed op het spel van onze boys en brengen dit kwart naar een 18-7 voorsprong.
    2de kwart: Voor de neutrale toeschouwer is dit een mooie pot. Veel scores en snel spel wordt er gespeeld door beide partijen. 27 punten voor Ardito, tegen 25 punten voor Bladel. 45-32
    3de kwart: Het spelbeeld is vrijwel identiek aan het vorige kwart, Alleen is Bladel iets effectiever met 25 punten tegen 22 van ons. Ze brengen zelfs het verschil terug naar 10 punten. 67-57
    4de kwart: Kan Bladel nog iets? Ze geven in ieder geval nog niet op, maar met 7 man, zal dit toch lastig zijn. Met nog 2 minuten te gaan, heeft Ardito zijn eindscore (86 punten) reeds gehaald. De rest van de match is een formaliteit. Met een heat check tussen de guards wordt de match afgesloten met een 86-77 overwinning
    Next match: 21 maart tegen Den Dungk