• Vandaag moesten we op pad naar Den Dungen om tegen Den Dungk aan te treden. Net zoals Achilles, is dit voor ons een onbekende tegenstander. Deze promovendus was ook ongeslagen. Dus ook een tegenstander om rekening mee te houden, ondanks dat deze, in de competitie slechts 1 maal heeft gewonnen.

Vandaag zijn Benjamin en Sven afwezig, het schijnt dat Bennie een vriendinnetje heeft, maar dit moet nog bevestigd worden. En Sven is aan het beunen voor zijn uitzet, of was het voor een kampioenfeestje?? (een beetje voorbarig)
    Starting 5: Jurre, Raoul, Wim, Thijs en Tom.
    Bank: Mosha, Mark, Ryan, Tijn, Ralf en Martijn.

1ste kwart: De sprongbal wordt gewonnen door Den Dungk en het kan nog slechter voor onze boys, meteen een 3tje om de oren. Eenmaal wakker geschrokken, rent men een beetje achter de feiten aan. De passing is nog niet goed, maar de wil is er. Na 7 minuten is het erop en erover en we sluiten dit kwart af met een stand van 13-20

2de kwart: Er is strijd op het court, maar op het scorebord gebeurd er vrij weinig. Gelukkig komt hier na 6 minuten verandering in (voor beide partijen) Den Dungk maakt 11 punten en wij 12. 24-32

3de kwart: Ondanks de rustperiode, blijft het spel van beide partijen onrustig en slordig. We vergroten wederom onze voorsprong uit met slechts 1 punt. 35-44

4de kwart:Met een 9 punten voorsprong beginnen we aan dit kwart. Voor het basketball is dit niet een veilige voorsprong. En dat weet Den Dungk. Helaas voor hun, maar gelukkig voor ons, duurt dit kwart net iets te kort, om onze voorsprong teniet te doen. Eindstand 49-53

Next match: zaterdag 7 maart om 20.00 thuis tegen Bladel